Brunch i Paris

#marielouisecramer #paris

Starter lørdagen med skøn brunch på Le Pain Quotidien. Tanken var egentlig en løbetur inden morgenmad,  men vi valgte at sove længe. Hvordan med motion, når jeg er på storbyferie? Jeg vil rigtig gerne løbe en  tur i løbet af weekenden, men jeg prioriterer at få slappet af, at sove længe (sammenlignet med hjemme)  – og så skal de lange gåture ikke undervurderes. I går gik vi 15 km, hvilket bestemt også går under  kategorien fysisk aktivitet. Sundhed handler ikke bare om at spise ultra sundt og være hårdt fysisk  aktiv – det mentale aspekt er så enormt vigtigt, så nej – jeg er ikke på jagt efter et Gym i denne weekend.

Marie Louise Cramer

Marie Louise Cramer

Jeg er 25 år, bosat i København, og jeg vil karakterisere mig selv som en sundhedsentusiast. I mit erhverv som livsstilscoach er det min fornemmeste opgave at hjælpe mine klienter til at opnå et sundere jeg
Marie Louise Cramer

Latest posts by Marie Louise Cramer (see all)