Morgenløb i Paris

#marielouisecramer #paris

Morgenløb ved parken bag ‘Louvre’ &  i ‘Jardin De Luxembourg’. Løb i paris’ gader går fint  ved 9-tiden, inden folket vågner – men derefter er gaderne fyldt med mennesker. Paris har nogle skønne  parker, hvor du kan løbe en lille morgentur – men der er ingen tvivl om, at jeg foretrækker at gå en masse,  når jeg er på storbyferie. Jeg dyrker regelmæssig motion, når jeg er hjemme, så en forlænget weekenden uden  et fitnesscenter er fantastisk. Indtil videre har vi gået 32 km. Nu – M O R G E N M A D …

Marie Louise Cramer

Marie Louise Cramer

Jeg er 25 år, bosat i København, og jeg vil karakterisere mig selv som en sundhedsentusiast. I mit erhverv som livsstilscoach er det min fornemmeste opgave at hjælpe mine klienter til at opnå et sundere jeg
Marie Louise Cramer

Latest posts by Marie Louise Cramer (see all)