Storbyer

BerlinStorbyferie i Berlin
Berlin er en levende og dynamisk storby med brede boulevarder, designhoteller, kunstnerkvarterer, loppemarkeder og et udbud af kultur, restauranter, shopping og natteliv i tysk topklasse. Og så skal der altid være tid til at slentre rundt og nyde byens åndehuller.
Berlin: Se alle indlæg | Læs mere om Berlin


MadridStorbyferie i Madrid
Madrid har fremragende kultur, tapasbarer, shopping og rioja-vine. Med Spies bor du centralt og i gåafstand til Plaza Mayor, Puerta del Sol, Gran Via og mange af byens seværdigheder. Og du har aldrig langt til gode restauranter og tapasbarer.
Madrid: Se alle indlæg | Læs mere om Madrid


LondonStorbyferie i London
Der er altid en god grund til at besøge London: teater, musicals, stormagasiner, specialbutikker, loppemarkeder, kunstmuseer m.m. For ikke at tale om restauranterne, cocktailbarerne og pubberne … En dag i London slutter ikke, før lysene i Soho slukker – heldigvis!
London: Se alle indlæg | Læs mere om London


ParisStorbyferie i Paris
Har du først én gang været i Paris, vil du altid tilbage. Og det er uanset, om du har forelsket dig i Marais, Montmartre eller Latinerkvarteret. Paris ligger kun en flybillet væk, når du trænger til at forkæle dig selv, og her har alle årstider sin egen charme.
Paris: Se alle indlæg | Læs mere om Paris